VOLG ONS
Als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen,
dat kan, volg en like ons op facebook!
JACKS-DELICATESSEN-HUIS.NL
Jack’s kaas
Geproduceerd in het oosten van het land. Op de plek waar al vanaf het einde van de 19e eeuw
kleine boterfabriekjes actief waren, wordt nu deze romige kaas ontwikkeld. De zorg voor de
koeien, de natuur en het landschap legt de basis voor de verantwoorde en duurzame productie
van deze overheerlijke kaas.
Weidemelk
De koeien welke de melk voor de kaas leveren krijgen alle zorg die ze nodig hebben en grazen
minimaal 120 dagen per jaar, 6 uur per dag buiten in het malse gras. Weidegang is goed voor
het welzijn en de gezondheid van de koe. Bovendien hoort de koe in het Nederlands
weidelandschap. Geen wonder dat deze Hollandse graskoeien veel weidemelk leveren!
Duurzaam
De kaas wordt geproduceerd binnen een energie neutrale zuivelketen. Dat betekent dat de
productie van deze kaas op den duur evenveel energie oplevert als het kost!
BERGKAAS
Magoth – ambachtelijke zwitserse alpen kaas
De Magoth is een heerlijke zachte kaas welke ambachtelijke en traditionele wijze wordt
gemaakt door boeren in de Zwitserse Alpen. De Magoth kaas is geheel lactose en gluten
vrij en is tevens erg gezond door rijke hoeveelheid omega-3 vetzuren.
BERGERIE CARACTÉRE
Een kaas vol karakter, zijn unieke smaak heeft de Bergerie te danken aan de traditionele
manier van rijpen met een luchtvochtigheid van 85% Door deze speciale rijping komen
de geselecteerde smaakculturen het beste tot hun recht. Een karaktervolle kaas, die u
zeker geproefd moet hebben.
HALF-HARDE KORST KAAS
CITTADELLA
Type trappistenkaas. Een 3/4 kilo model kaasje, gemaakt van
gepasteuriseerde koemelk. Deze kaas heeft een natuurlijke
korst. De smaak is karakteristiek. Gepasteuriseerde kaas.
EMMENTALER
Zwitserse kaas met nootachtige smaak en grote gaten.
Rauwmelkse kaas.
GRUYERE
Zwitserse zoete kaas met zoute bijsmaak. Rauwmelkse kaas van
koemelk, deze lijkt op Comté en Beaufort.
COMTÉ
Deze pikante kaas heeft een lange nasmaak. De kleur van de
zuivel van deze kaas varieert per seizoen en per streek.
Geproduceerd in de Franse Jura. Rauwmelkse kaas.
MANCHEGO
Deze kaas is gemaakt van volle, rauwe schapenmelk, uitsluitend
van het manchego schapenras. Rauwmelkse kaas.
PECORINO ROMANO
Deze kaas was al bekend bij de Romeinen. Als basis wordt verse,
volle schapenmelk gebruikt. Gepasteuriseerde kaas.
PARMESAN REGGIANO
Italiaanse kaas, zeer lang houdbaar, veel smaak en niet zout.
Rauwmelkse kaas.
TOMME DE SAVOIE 1,7 KG
Tomme de Savoie is een halfharde kaas gemaakt in de Savoie.
De zuivel is soepel en zacht met veel onregelmatige gaatjes. De
smaak doet denken aan bergweiden, met in de finale
hazelnootaccenten. Rauwmelkse kaas.
RACLETTE
Raclette komt van het Franse ‘râcler’, Wat schaven of schrapen
betekent. Rauwmelkse kaas.
ROODFLORA-KAAS
ÉPOISSES
Pikant kaasje met romig zacht zuivel. Rauwmelkse kaas.
MORBIER
Gemaakt van de ochtend- en avondmelk met tussenin een laagje as.
MUNSTER
Pikante rode korstkaas. Hoe rijper, des te zachter en vloeiender. De
korst is zacht en eetbaar. Gepasteuriseerde kaas.
REBLOCHON DE SAVOIE
Boterachtig kaasje met eetbare, lichtrode, dunne korst.
Heeft een volle smaak. Rauwmelkse kaas.
WITKORST KAAS
BRIE DE MEAUX
Een goed gerijpte Brie de Meaux heeft een volle geurige, pikante en
uitgesproken krachtige smaak. Rauwmelkse kaas.
CAMEMBERT RUSTIQUE
Een echte Normandische camembert in een spanen doosje,
waardoor de kaas zachtjes door kan rijpen en niet uitdroogt.
Rauwmelkse kaas.
BLAUW-GEADERDE KAAS
BLEU D’AUVERGNE
Volle kruidig pikante kaas met veel nasmaak. Rauwmelkse kaas.
ROQUEFORT
Rouqefort is een beroemde blauwschimmelkaas gemaakt van
schapenmelk. Rauwmelkse kaas.